ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ:

Οικονομική ασφαλής καθημερινή μετακίνηση από το σπίτι στη δουλειά, με ηλεκτρικό ποδήλατο, μηχανάκι και αυτοκίνητο. Στην πόλη, το χωριό, το νησί, παντού.

Εύκολα στην οδήγηση, χωρίς θόρυβο, ελάχιστες φθορές, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και κυρίως για την τρίτη ηλικία, τους εφήβους και τις γυναίκες χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Επαγγελματική λύση για εταιρίες κάθε αντικειμένου. Επιλέξτε την ηλεκτροκίνηση των υπαλλήλων σας και θα μειώσετε λειτουργικές δαπάνες (καύσιμα, συντήρηση, τέλη, κ.α.). Επιλογή οικολογικής κοινωνικής υπευθυνότητας. Σε όλο τον κόσμο σε; σούπερ μάρκετ, για κούριερ / ταχυμεταφορές, διανομείς φαγητού, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, ενοικίαση μηχανών / ποδηλάτων, εκδρομές, κ.α.

Από το 2018 η Auto Gas Papanikolaou προσθέτει άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο που λέγετε οικονομική μετακίνηση με τον τίτλο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ. Σεμινάρια, εκθέσεις, ταξίδια και πολλές συναντήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο μας οδήγησαν στην συνεργασία με τις 4 καλύτερες εισαγωγικές εταιρίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ελλάδα. Ηλεκτρικά scooter, ποδήλατα, αυτοκίνητα θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. 

Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες μάρκες που αντιπροσωπεύουμε και τα διαθέσιμα μοντέλα τους:

Η εταιρία Brilis ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1977 και δραστηριοποιείται στον τομέα της έξυπνης μετακίνησης και της πράσινης ενέργειας. Ηγέτης στον τομέα ηλεκτρικών οχημάτων e-trikes η ομάδα itrike καινοτομεί και παρέχει μοναδικές λύσεις e-μετακίνησης σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά. Η εταιρία itrike emobility με πάθος και καινοτομία, συνδυάζει δημιουργικά την ποιότητα, το design και την χρηστικότητα. Κορυφαία προϊόντα ηλεκτρικών ποδηλάτων και e-truck με καρότσα για μεταφορές υλικών μέχρι 500 κιλά!

– Οικολογική μετακίνηση με μηδενικούς ρύπους
– Τεχνολογία ηλεκτροκινητήρα BOSCH
– Μπαταρία τεχνολογίας lithium-ion
– Μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα
– Εργοστασιακή εγγύηση 2 χρόνια

VOLT MOTO HELLAS. Διαθέτουμε εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας από το 2009, με εγκατεστημένα ενεργειακά έργα ισχύος μεγαλύτερης των 2GW σε όλη τη χώρα, με πάνω από 800 έργα και περισσότερους από 1000 πελάτες. Το 2015 προχωρήσαμε στην εισαγωγή υψηλής ποιότητας ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες, μοτοποδήλατα, ποδήλατα, πατίνια και οχήματα κλειστών χώρων. Η εταιρία μας εισάγει στην Ελλάδα τα εμπορεύματά της από την Κίνα, από εργοστάσια που κατασκευάζουν τα πρωτότυπα μοντέλα της κάθε κατηγορίας. Είναι δοκιμασμένα από επαγγελματίες σε πολυετή καθημερινή χρήση. Η ποιότητα κατασκευής και η τεχνολογία τους είναι ανώτερη από τα περισσότερα βενζινοκίνητα της κατηγορίας τους. Είναι πλήρως αθόρυβα, χωρίς καυσαέρια και τέλη!

GREEN MOTORS. Η εταιρία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009. Αντιπροσωπεύει; ηλεκτρικά σκούτερ Green Scooters & ποδήλατα Ευρωπαϊκών εταιριών, κιτ μετατροπής ηλεκτρικών ποδηλάτων με συνδυασμούς περιφερειακών, δυνατές επώνυμες μπαταρίες. Είμαστε μια Ελληνική εταιρία με πρωτοπορία στην ηλεκτροκίνηση! Πιστεύουμε οτι η ηλεκτροκίνηση είναι ο καλύτερος οικονομοτεχνικά τρόπος αστικής μετακίνησης. Τα ποδήλατα και σκούτερ είναι κατάλληλα και για τουριστική χρήση!

Η MOTIVAS είναι ισπανική εταιρεία που συνεργάζεται με κατασκευαστές που ο στόχος τους είναι να παράγουν αξιόπιστα προϊόντα που σέβονται την ατμόσφαιρα. Όλα τα προϊόντα είναι κάτω από τις προδιαγραφές της εφαρμοσμένης μηχανικής και προσέχοντας όλες τις διαδικασίες, μπορούμε να παρέχουμε σε όλους, προϊόντα που όχι μόνο πληρούν, αλλά υπερβαίνουν τα Ευρωπαϊκά στάνταρ. Είμαστε αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας της MOTIVAS και της FREEDOM από το 2004, με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και τεχνική υποστήριξη. Έχουμε ποικιλία ηλεκτροκίνητων οχημάτων όπως ηλεκτρικά σκούτερ με 2-3 και 4 τροχούς, ποδήλατα και αυτοκίνητα τύπου golf car, resort cars, επιβατικά αλλά και με καρότσα, μηχανές για ΑΜΕΑ. Παρέχεται εγγύηση μέχρι και 4 χρόνια!