ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ

ΓΙΑΤΙ AUTOGAS PAPANIKOLAOU

Ξεκινώντας από το 2009 καταφέραμε να είμαστε από τα πρώτα πιστοποιημένα καταστήματα υγραεριοκίνησης στη Πελοπόννησο. Η αγάπη μας για το αντικείμενο και η επιθυμία να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο καταναλωτή, μας οδήγησε στην συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησης. Σήμερα, έχοντας την εμπειρία και τη γνώση μπορούμε να μετατρέψουμε κάθε τύπο αυτοκινήτου και να επισκευάσουμε ή να κάνουμε service σε οποιοδήποτε τύπο υγραερίου. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι είμαστε το μοναδικό  πιστοποιημένο κατάστημα στην Ελλάδα το οποίο ρυθμίζει το όχημα με χρήση δυναμόμετρου.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Είναι μια υπηρεσία που παρέχουμε από το 2019 διότι γνωρίζουμε άριστα την τεχνολογία αεριοκίνησης. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ώστε να οργανώσουμε το δικό σας Πλάνο Online Τεχνικού, πάντα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΝΑΙ μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα έμμεσου ψεκασμού ή καρμπυρατέρ (παλιάς και νέας τεχνολογίας δηλαδή) μπορούμε να τοποθετήσουμε και σε άμεσου ψεκασμού ( τα λεγόμενα FSI, TSI, TFSI) εκτός από συγκεκριμένους κωδικούς κινητήρων που δεν εξαρτάται από εμάς, για αυτό για τα συγκεκριμένα οχήματα καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για εμάς ο κινητήρας αν είναι ατμοσφαιρικός ή υπερτροφοδοτούμενος είναι ακριβώς το ίδιο, είναι μια ερώτηση που συναντάμε πολύ συχνά γιατί έχει δημιουργηθεί φόβος από εκείνους που δεν γνωρίζουν και η αλήθεια είναι ότι τους επαγγελματίες εγκαταστάτες τους  «βολεύει» γιατί τα μέταλλα του κινητήρα είναι πολύ πιο ανθεκτικά.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει ατύχημα που να έχει προκληθεί από σύστημα αεριοκίνησης. Μην συγχέουμε  τις φιάλες υγραερίου που έχουν αρκετοί στα σπίτια και στις επιχειρήσεις  χωρίς μέτρα ασφαλείας με μια εγκατάσταση υγραερίου σε αυτοκίνητο από επαγγελματία. Τα μέτρα ασφαλείας σε ένα κιτ υγραερίου είναι υπεραρκετά. Πολύ πιο επικίνδυνο αντίθετα είναι η δεξαμενή καυσίμου με βενζίνη καθώς και οι σωληνώσεις και αν έχετε μάθει να νιώθετε ασφαλής με τη βενζίνη μάθετε να είστε ακόμη περισσότερο με τα αέρια καύσιμα.

Είναι μια συσκευή αμφιλεγόμενης χρησιμότητας, σίγουρα ο όρος δεν είναι σωστός ούτε λαδώνει το κινητήρα. Είναι ένα χημικό που προώθησαν αρκετοί ως μέτρο ασφαλείας γιατί χαμηλώνει τη θερμοκρασία καύσης στο χώρο του κινητήρα και μειώνει το χρόνο ανάφλεξης. Η χρήση της όμως εγκυμονεί πολλούς κινδύνους  μέχρι και τη καταστροφή του κινητήρα. Στην επιχείρησή μας ΔΕΝ χρησιμοποιούμε «λαδιέρα» λόγω της γνώσης μα σαν φέρνουμε τις ρυθμίσεις στα εργοστασιακά επίπεδα.

Από το αδειοδοτημένο συνεργείο μας, παρέχονται πιστοποιητικά καταλληλότητας για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας ελέγχου από το Κ.Τ.Ε.Ο. που είναι πλέον απαραίτητη κάθε φορά που το όχημα μας περνάει από περιοδικό έλεγχο Κ.Τ.Ε.Ο.